Ton’s toespraak LIVE horen? Dat kan!

Allereerst wensen we vanuit Zutphen en omstreken iedereen een gezond en liefdevol 2013 toe!

Woensdag 16 januari beginnen we weer met de eerste bijeenkomst van dit jaar.
Eerder gaven we al aan dat we bezig waren te onderzoeken of het live uitzenden van de bijeenkomsten haalbaar was, zowel technisch als financieel.

Goed nieuws: het is gelukt op beide vlakken!!

Bij deze dus een korte mededeling hierover. Op deze pagina vindt u nadere info en ‘luisterlinks’…
Zoals ze in radioland (schijnen te) zeggen: STAY TUNED !

, , ,

3 reacties op Ton’s toespraak LIVE horen? Dat kan!

 1. Theo ter Beek 16 januari 2013 op 22:56 #

  Ik ben 100 % ‘aanwezig ‘geweest bij jullie eerste live uitzending.Ik heb alles (thee, gelofte) meegedaan. Gefeliciteerd met deze nieuwe mogelijkheid. Een v.b. van steeds verder en niet berusten” Alles was heel goed verstaanbaar. De bel mag ietsjes meer zijn
  Het was een bijzondere ervaring. Omdat ik wel vaker met jullie zit, ken ik de situatie en ik had vaak het gevoel bij jullie te zijn. Het is ook anders. Allereerst duurde het wat langer om er in te komen. Door de reis vanuit Hengelo naar jullie toe bereid je je anders voor.
  Ik heb het echt anders ervaren dan alleen thuis ‘zitten’ Misschien heeft het wel goed geholpen, dat ik de situatie ken en een voorstelling daarvan heb. Ik zat voor mijn gevoel ook op mijn oude plekje.
  het heeft ook voordelen: ik kon op een gegeven moment rustig een wind laten gaan!!
  ( met moeite hoor) Bedankt en een hartelijke groet. Tot de volgende keer.

  • A.Beckers 30 januari 2013 op 21:40 #

   Jammer maar ik ontvang geen lezing van Ton Lathouwers.
   Kunt u mij hierover mailen?

Geef een reactie

Volg dit blog

Ontvang ieder nieuw bericht direct in je mailbox.