snoopy

Nieuwsbrief augustus

Beste lezer,

Op 5 september beginnen de zenavonden in Zutphen weer. Voortaan zitten we niet meer in De Wijngaard maar een paar straten verderop: de Prins Bernhardlaan 10a, Centrum Aquamarijn. Er is voldoende parkeergelegenheid. Lees hier hoe u de zaal kunt bereiken.

Ton heeft, met pijn in het hart, aangegeven dat hij de Zutphengroep wil loslaten. Hij zal nog één keer komen om afscheid te nemen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat op 17 oktober zijn. De opzet van de avonden blijft er een in de traditie van Maha Karuna Ch’an. Meer hierover leest u in deze nieuwsbrief.


Data najaar 2019:

Om alvast in uw agenda te noteren:

  • 5 en 19 september
  • 3 en 17 oktober
  • 7 en 21 november
  • 5 en 19 december

Nieuwe kerngroep

Agnes en Cees zijn gestopt met de coördinatie die ze vele jaren hebben gedaan. Fen Hoffstädt heeft zich afgelopen maand ingezet om een nieuwe kerngroep te vinden die de zenavonden wil dragen. In eerste instantie heeft Fen haar oproep gestuurd naar iedereen die al eens hadden aangegeven te willen helpen. Dankzij hun toezeggingen voor financiële steun, is er nu een nieuw huurcontract. Heel veel dank hiervoor!!!
Op deze plek willen we ook Agnes en Cees nog eens bedanken voor hun inzet en aanwezigheid en uiteraard Judith voor haar aandeel en Ronald voor het in de lucht houden van de website.

Actieve deelnemers gevraagd

Wilt u meehelpen de zengroep vorm te geven? Daar zijn we heel blij mee. Samen zitten wordt stukken leuker als je het samen doet. We zijn onder andere op zoek naar iemand die er voor zorgt dat we oude toespraken van Ton kunnen beluisteren. Ook is er op de nieuwe locatie een keukentje, zodat er weer thee gemaakt kan worden. Als een van deze taken je aanspreekt, neem dan contact op met Fen.

Door in de traditie van Maha Karuna Ch’an

Omdat we door willen gaan in de traditie van de Maha Karuna Ch’an, lijkt het ons een goed idee om in elk geval voorlopig de inspiratie te halen uit Tons boek Meer dan een Mens kan doen. Tegen de Kerst gaan we kijken of en hoe we verder gaan in 2020.
Dit is overigens de laatste nieuwsbrief van Samen Zitten. Voortaan vindt u alle info over deze meditatiegroep op de website van Maha Karuna Ch’an.
, ,

Eén reactie op Nieuwsbrief augustus

  1. Peter Groot Breteler 7 september 2019 op 20:13 #

    Kan deze nieuwsbrief niet blijven om periodiek automatisch op de hoogte te worden gehouden van alle ontwikkeling binnen de Maha Karuna Ch’an?

Geef een reactie

Volg dit blog

Ontvang ieder nieuw bericht direct in je mailbox.