edel3

Mooie Zen-dag met Edel Maex

Gisteren, zaterdag 15 maart, was er weer een ZaZenZaterdag in Zutphen. Zoals u uit de titel van dit bericht kunt opmaken, dit keer met Edel Maex als gast en spreker.

Nadat het maximaal aantal plaatsen vrij snel vergeven was en ook de wachtlijst snel vol liep, hadden wij er nog even een hard hoofd of er voldoende afmeldingen zouden komen om iedereen een plekje te kunnen geven. Dat heeft er tot vrijdag nog om gespannen, maar het is gelukt. Iedereen die wilde komen en die wij op tijd konden bereiken, was welkom.

Een dank aan iedereen die er was! Het was een mooie dag en weer een mooi gezicht hoe iedereen de handen uit de mouwen wilde steken om te helpen. Met inrichten, zelfgebakken en zelfgekochte cakes meenemen, tussendoor helpen met thee zetten en opruimen, met afwassen, dirigeren en naderhand opruimen.
En niet als laatste een dank aan Edel Maex voor een inspirerende toespraak, die ons allen weer motiveert om ‘als een bende idioten’ te gaan zitten en bereid te zijn het leven weer in te stappen, opnieuw ‘vast te lopen’ en weer te komen zitten.

U kunt hier Edel’s toespraak (terug)luisteren en/of downloaden: “Dit is de plaats
(Voor de mensen die niet zo bekend zijn met Maha Karuna: de ‘jij’ waar Edel het in het begin geregeld over heeft, is Ton Lathouwers)

Onderstaand enkele foto’s.

Via onze nieuwsbrief (aanmelden rechts op de pagina) blijft u op de hoogte van komende ZaZenZaterdagen!

, , , , ,

2 reacties op Mooie Zen-dag met Edel Maex

 1. Lammert Huizinga 18 mei 2014 op 00:57 #

  De toespraak van edel maex springt na een minuut of vijf steeds weer terug naar het begin. Erg jammer vind ik

  • WebZenz 19 mei 2014 op 10:31 #

   Dag Lammert,
   Dank voor je respons, jammer dat het mis ging.
   Ik heb getest en kom zonder problemen tot 10 minuten. Kan het zijn dat jij met een iPad luistert?
   Dat geeft inderdaad soms dit klachten namelijk.
   Aan een oplossing werk in nog, maar tot die tijd dus maar luisteren met een vaste computer, of eerst downloaden en opslaan en dan luisteren.

   Excuus voor het ongemak en graag tot ziens!

   Groet,
   Ronald

Geef een reactie

Volg dit blog

Ontvang ieder nieuw bericht direct in je mailbox.